Menu

Informatie over

Voetzone reflex ontspanningsmassage

Via de voetreflex ontspanningsmassage zijn alle organen en lichaamsdelen gekoppeld aan drukpunten op de voeten. Door deze drukpunten te masseren wordt de energiestroom in het lichaam hersteld of onderhouden. Velen zien het ook als een ontspannen voetmassage die goed is voor doorbloeding en stressvermindering.

De voetreflex ontspannings massage bestaat uit een 45 minuten durende voetmassage, waarbij de diverse drukpunten op uw voeten gestimuleerd worden en daarmee een verbinding leg tussen andere delen van uw lichaam. Ideaal als u echt even tijd voor uzelf nodig hebt. Puur ter ontspanning, een betere doorbloeding en het verminderen van stress.

Orthese

Een orthese is een van siliconen gemaakt hulpstukje, dat gedragen wordt op, onder of tussen de tenen. Het wordt door uw pedicure op maat gemaakt en dient ter ontlasting van bijvoorbeeld:

  • een weke likdoorn tussen de tenen
  • een hamerteen
  • één of meerdere klauwtenen
  • likdoornvorming op de tenen
  • likdoornvorming onder de teenkopjes of
  • bescherming van de Hallux Valgus

Nagelbeugel

Bij ingroeiende nagels en/of nagelwal problemen (wat een zeer vervelend en pijnlijk probleem kan zijn) kan er een nagelbeugel om of op de nagel worden gezet, dit kan een oplossing zijn voor ingroeiende nagels.

Gelpolish

Het altijd al vervelend gevonden dat je nagellak snel beschadigd is? Probeer dan nu de ‘Magnetic gelpolish‘. Dit is een combinatie tussen een gewone nagellak en kunstnagels. De gelnagellak blijft veel langer zitten dan gewone nagellak en wordt met een UV-lamp gedroogd.

Het systeem van Magnetic combineert het gemak van nagellak en de kwaliteit en glans van gel. Perfect voor elke dag, speciale gelegenheden, vakantie e.d..

Translate »